Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars

Congressen & Seminars

 • 1 t/m 5 november 2021 De Week van de Motoriek 2021

  Kenniscentrum Sport & Bewegen organiseert de Week van de Motoriek met het Ministerie van VWS, NOC*NSF, Mulier Instituut, KVLO, Wij Buurtsportcoaches, Lectoratenplatform, NVFK en de VSG. Het thema van de week is ‘Meer én beter bewegen voor de jeugd’.

 • 10 november 2021 Nationale Sport Vakbeurs 2021

  Op 10 november vindt de 10de editie plaats van de Nationale Sport Vakbeurs. De organisatie pakt dit jubileumjaar dan ook uit met een veelzijdig programma om sportambtenaren en sportbestuurders te informeren, inspireren en ook een leuk dagje uit te geven.

 • 10 november 2021 Kennisprogramma Kenniscentrum Sport & Bewegen tijdens Nationale Sport Vakbeurs 2021

  Bij het speciale podium van Kenniscentrum Sport & Bewegen tijdens de Nationale Sport Vakbeurs 2021 gaat het over het verduurzamen van de sportaccommodaties in jouw gemeente. En hoe je jongeren kunt binden en behouden bij sport vanuit het pedagogisch sportklimaat.

 • 10 november 2021 Cursus Gezond ouder worden

  Deze cursus geeft je inzicht in de steeds ouder wordende maatschappij en wat jouw bijdrage kan zijn aan een positieve gezondheid voor de samenleving.

 • november 2021 - februari 2022 Inzetten van Voetbalvoorkeuren

  Elke voetballer heeft voetbalvoorkeuren. Als een speler bewust wordt van zijn (onbewuste) voetbalvoorkeuren kan hij in zijn natuurlijke kracht komen om het beste uit zichzelf te halen.

 • 25 november 2021 Dag van het Sportonderzoek

  De Dag van het Sportonderzoek is een landelijk congres voor en door sportonderzoekers. De DSO richt zich op onderzoekers die op wat voor manier dan ook te maken hebben met sportonderzoek.

 • 2 en 9 december 2021 2-daagse cursus Opsporen van en coachen op Diepe Motivationele Drijfveren ®

  In twee dagen worden de belangrijkste motivationele principes behandeld, leren ze je hoe deze door middel van een aantal simpele testjes per sporter of ander bepaald kunnen worden en hoe je deze inzet.

 • 12 januari 2022 De Dag vol Gedrag

  Als professional in onderwijs, zorg of sport, werk je vaak met kinderen en/of jongeren. Hoe kan je daarbij je pedagogisch handelen verbeteren?

 • 17 en 31 maart; 21 april; 12 mei en 9 juni 2022 Cursus Vitaliteit op de werkvloer

  Wat valt onder gezondheidsbevordering op de werkplek? Hoe ga je hiermee om en hoe pak je dit aan? Hiervoor is deze 5-daagse cursus.

1