Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Archief-Wensen & Voornemens 2014-Item

Erik van Heijningen 9 januari 2014


Wensen
Allereerst hoop ik dat de introductie van de nieuwe zwemlesmethode van de KNZB dit jaar een succes wordt. We willen graag dat leren zwemmen leuk is. Het is tijd voor heroriëntatie op methoden, kwaliteitsgaranties en structuren. Liefst in goede samenwerking met alle partners, want samen staan we sterker. Er is voldoende ruimte voor diversiteit.

Tegelijkertijd dromen we ook in 2014 weer van meer badwater. Of liever gezegd, zwemwater. Laat nu in 2014 een eerste droom werkelijkheid worden: het éérste Gewoon Zwemmen 2521-zwembad in Alblasserdam! Het antwoord op de vraag hoe je in deze tijden een duurzaam, functioneel en betaalbaar zwembad kunt bouwen en het zwemmen (inclusief het verenigingsleven) centraal kunt stellen.

Natuurlijk wens ik al onze sporters, trainers en coaches heel veel goede prestaties toe in 2014. Inclusief hun hele entourage, van ouders, begeleiders, artsen en fysiotherapeuten! Natuurlijk niet alleen de KNZB, maar alle bonden!

In het bijzonder wens ik de KNHB een fantastisch WK in Den Haag toe. Dat zal ongetwijfeld een perfecte organisatie worden. Laten we gestaag voortgaan met het organiseren van grote sportevenementen in Nederland!

Goede Voornemens
Laten we elkaar geen crisis aanpraten. Natuurlijk steunen en kreunen we onder bezuinigingen. Maar kijk vooruit in het juiste perspectief!

Als altijd is mijn eigen voornemen gericht op voldoende sport en bewegen. Alleen met een gezonde geest in een gezond lichaam ben ik in staat, als vrijwilliger in de sport, mijn bijdrage met een glimlach te leveren.
 
Erik van Heijningen is voorzitter van de KNZB.
« terug

Reacties: 0

Reactie toevoegen

Naam*
E-mailadres*
Reactie*
Stuur mij een e-mail als er een nieuwe reactie wordt geplaatst