Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Archief-Wensen & Voornemens 2014-Item

Carole Thate 9 januari 2014


Het jaar 2014 kan je als Cruyff Foundation natuurlijk niet zomaar aan je voorbij laten gaan. Hoe vaak komt het voor dat je zo prominent en een jaar lang het nummer 14 tegenkomt. Daar moeten we iets mee en helemaal geweldig dat het zo’n oranje getint sportjaar gaat worden. Naast alle sportfans die ik een mooi jaar wens met de Olympische en Paralympische Spelen, het WK hockey in Den Haag en het WK voetbal in Brazilië, wens ik vooral ook al mijn collega’s een heel gezond, vol inspiratie en sportief 2014 toe.
 
En in het bijzonder wens ik Ilja veel succes in het uitwerken van alle plannen om met de Cruyff Courts ook internationaal te groeien. Kris wens ik mooie evenementen toe naast natuurlijk een gezonde uitbreiding van de familie. Miranda wens ik toe dat ze in samenwerking met verschillende sportbonden, NOC*NSF en overige organisaties het beste blijft doen voor de jeugd met een handicap.

Gino wens ik veel openingen van Schoolplein14 toe. Ivo wens ik toe dat hij bij steeds meer Cruyff Courts ook andere sportvoorzieningen kan realiseren. Bernadette wens ik toe dat ze na haar zwangerschapsverlof met veel energie onze communicatie weer gaat aansturen. Joyce wens ik veel succes en inspiratie toe bij het werven van fondsen en het uitdragen van onze boodschap.

Jorien wens ik toe dat ze weer veel nieuwe dingen gaat leren en weer succesvol zal zijn met onze Cup en Koken met een Doel. Marije wens ik veel leerzame maanden en social media toe en vooral succes met onze Cruyffie’s kidsclub. Esther wens ik toe dat ze met veel passie en inzet de Foundation en al die doelgerichte collega’s een beetje op koers kan houden.

Jeroen wens ik veel succes toe met Cruyff Courts 6vs6 en in het bijzonder met een spetterende Cruyff Courts 6vs6 WK in juni. Niek wens ik toe dat hij nog meer Cruyff Foundation Coaches gaat opleiden en het Community Programma goed blijft leiden. Marielle wens ik een gezonde gezinsuitbreiding toe en veel plezier bij alle communicatie gelinkt aan onze projecten. Geertje wens ik een mooie toekomst toe na de Foundation en veel dank voor de tijdelijke hulp.

Onze stagiaires wens ik toe dat ze veel bij ons blijven leren en altijd met veel plezier op hun zes maanden bij de Foundation zullen terugblikken. Al onze vrijwilligers wens ik toe dat zij hun aanstekelijke inzet en enthousiasme op iedereen blijven overbrengen.

Al onze partners, sponsors, suppliers en overige belangrijke en vooral ook fijne relaties wens ik een voorspoedig, betrokken en sportief jaar toe. Dank zij jullie kunnen wij zoveel kinderen in beweging brengen.

En uiteraard aan iedereen die dit leest, de beste wensen voor een gezond, gelukkig en sportief 2014!

Carole Thate is directeur van de Cruyff Foundation en voormalig Nederlands hockeyster. Zij speelde 168 officiële interlands (40 doelpunten) voor de Nederlandse vrouwenhockeyploeg. Thate speelde achtereenvolgens voor Shinty, Schaerweyde, Kampong en Amsterdam. Ze studeerde en hockeyde van 1993 tot 1996 in de Verenigde Staten. Haar laatste interland speelde Thate - onder toenmalig bondscoach Tom van 't Hek jarenlang aanvoerster van de nationale ploeg - tijdens de Olympische Spelen van Sydney.

« terug

Reacties: 0

Reactie toevoegen

Naam*
E-mailadres*
Reactie*
Stuur mij een e-mail als er een nieuwe reactie wordt geplaatst