Skip Navigation LinksHome-Nieuws-Nieuwe publicaties-Item

Focus, beter presteren door cirkeltraining 21 november 2018

Wie goed wil presteren moet z’n aandacht erbij houden. Dat geldt in de sport, het onderwijs, het werk en het dagelijks leven. Koppie erbij, zou je kunnen zeggen. Dat klinkt eenvoudig, maar we laten ons steeds makkelijker afleiden van de taken waar we voor staan. Focussen lijkt niet meer vanzelfsprekend in een tijd waarin we blootstaan aan externe prikkels als de mobiele telefoon, social media en e-mail.

coverRico300In dit boek vertelt sportpsycholoog Rico Schuijers hoe je aan de hand van aandachtscirkels leert je te focussen op datgene waar het je echt om te doen is. Je krijgt praktische mogelijkheden aangereikt om je aandacht vast te houden of, indien dat nodig is, onbewust van aandachtsgebied te switchen. Het uiteindelijke doel is je in elke situatie optimaal te laten presteren.

'Focus, beter presteren door cirkeltraining' biedt informatie en tips om je te richten op een goede focus bij de uitvoering van taken, klein of groot, die iedereen zichzelf oplegt. Elke persoon uit elke beroepsgroep en elke student kan profijt hebben van de geboden inzichten.

Titel: Focus
Ondertitel: Beter presteren door cirkeltraining
Auteur: Rico Schuijers
Uitgever: ...daM
ISBN: 9789071902291
Prijs: € 17,50
Omvang: 116 pagina's
Uitvoering: Gebrocheerd
Verschijnt: 27 november 2018
Bestellen: klik hier

« terug