Skip Navigation LinksHome-Colofon

Colofon

Sport Knowhow XL

Sport Knowhow XL is het grootste informatieplatform voor de zakelijke sportmarkt in Nederland en is een initiatief van Peter Hopstaken. De site van Sport Knowhow XL krijgt per week zo’n 12.000 tot 15.000 keer bezoek; wekelijks produceert Sport Knowhow XL twee nieuwsbrieven - met o.m. nieuwsberichten, interviews en columns - die worden verzonden aan zo'n 6.900 professionals werkzaam in de sport.

Redactie en webbeheer

De hoofdredactie van Sport Knowhow XL wordt gevoerd door Peter Hopstaken. De redactie bestaat verder uit Leo Aquina, Thomas van Zijl, Marc Hoeben en Lennart Bloemhof. Het webbeheer wordt uitgevoerd door Jelle Hopstaken.

Peter Hopstaken Peter Hopstaken
Peter Hopstaken Peter Hopstaken (1961) is sinds 2007 eigenaar/- directeur van Sport Knowhow XL. Eerder was hij hoofdredacteur van vakblad SPORT Bestuur & Management (1998- 2007) en werkzaam als economisch consultant bij KPMG (1996-1998) en SEO Economisch Onder- zoek (1987-1996). Hij studeerde economie aan de Universiteit van Amsterdam.
Leo Aquina Leo Aquina
Leo Aquina Leo Aquina (1972) is naast redacteur van Sport Knowhow XL o.m. freelance verslaggever voor de ISU. Hij werkt vaak samen met Info- strada Sports, waar hij eerder hoofdredacteur van de newsdesk was. In Londen en Sotsji was hij verslaggever voor de Olympic News Service. Leo is schaatsleraar en voetbaltrainer, maar zit 't liefst op de racefiets.
Thomas van Zijl Thomas van Zijl
Thomas van Zijl Thomas van Zijl (1984) is naast redacteur van Sport Knowhow XL ook presentator van BNR Nieuwsradio en in te huren als dagvoorzitter. Zittend voor de televisie blinkt hij uit in alle sporten, maar het liefst zit hij op zijn racefiets.
Marc Hoeben Marc Hoeben
Marc Hoeben Marc Hoeben (1964) schrijft als freelancer naast Sport Knowhow XL ook voor Algemeen Dagblad, het blad Hockey.nl, de cultsite voor mannen HANK en het tekstbureau Smart Media. Daarnaast is hij als parttime tennistrainer wekelijks op de tennisbaan te vinden. Eerder was hij o.m. adjunct-hoofdredacteur van het blad Sportweek.
Lennart Bloemhof Lennart Bloemhof
Lennart Bloemhof Lennart Bloemhof (1987) schrijft sinds 2012 voor Sport Knowhow XL en is daarnaast freelancer voor de Volkskrant. Hij studeerde geschiedenis (bachelor) en journalis- tiek (master) in Gronin- gen, maar heeft inmid- dels van Amsterdam zijn woonplaats gemaakt.
Jelle Hopstaken Jelle Hopstaken
Jelle Hopstaken Jelle Hopstaken (1997) is webbeheerder van Sport Knowhow XL. Hij studeert Economie en Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Hij voetbalt bij de Amsterdamse voetbalclub GeuzenMiddenmeer in het eerste zaterdagelftal.

Aanvullingen en verbeteringen

Sport Knowhow XL streeft naar volledigheid en een correcte weergave van de gepresenteerde gegevens. Mocht uw bedrijf of instelling in uw ogen ten onrechte ontbreken in de database van deze website, of zijn de gegevens van uw bedrijf of instelling niet juist of onvolledig weergegeven, mailt u dan uw opmerkingen naar info@skxl.nl.

Nieuwsbrief

Op dinsdag en donderdag verschijnt er een elektronische Nieuwsbrief van Sport Knowhow XL. Op dinsdag met achtergronden (interviews, columns, discussiestellingen, praktijkcases en nog veel meer) en op donderdag met nieuwsberichten. Aanmelden voor de wekelijkse Nieuwsbrief? Klik hier 

Vacature Alert

Wil je het meteen weten als er op de site van Sport Knowhow XL een nieuwe vacature wordt geplaatst? Klik dan hier voor aanmelding voor de Vacature Alert.

Vacature?

Heeft u een vacature en wilt u gebruikmaken van de enorme wervingskracht van Sport Knowhow XL? Klik hier voor de mogelijkheden!

Sportspreker

Bedrijven en andere organisaties kunnen ‘Sportspreker’ van Sport Knowhow XL als intermediair benaderen om een inspirerende spreker, discussieleider of dagvoorzitter in te huren. Voor meer informatie: klik hier.

Webbouw

De website van Sport Knowhow XL is gebouwd door Stipp. Zie voor meer informatie www.stipp.nl

Ontwerp logo

Francis Nijenhuis heeft het logo van Sport Knowhow XL ontworpen. Zie voor meer van haar werk: www.frenz.nl

Privacyverklaring

Teneinde te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) heeft Sport Knowhow XL een privacyverklaring opgesteld.