Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars-Agenda item

Sportinnovator Event XL 11 december 2017

Het Sportinnovator Event XL biedt een landelijke ontmoetingsplek waar vertegenwoordigers vanuit wetenschap, overheid, sport en bedrijfsleven kennis uitwisselen en nieuwe verbindingen leggen.

Met als plenaire sprekers o.a. Sarina Wiegman (door wereldvoetbalbond FIFA uitgeroepen tot 's werelds beste coach van een vrouwenteam in 2017), Noud van Alem (internationale marketeer), Inge Stoter (innovatiemanager Thialf), Alexander Bloemers (CEO Imbema Group) en Peter Blangé (prestatie- en innovatiemanager KNVB). Dagvoorzitter: Tom van 't Hek. Vanuit het Topteam Sport zijn er bijdragen van Harry van Dorenmalen (voorzitter) en Maurits Hendriks. Ook worden tijdens het event de Nationale Sportinnovator Prijzen uitgereikt.

Verder zijn er praktische parallelsessies die een goed overzicht beogen te geven van de stand van zaken rond nieuwe initiatieven rond sportinnovatie in Nederland. In een 'speelhoek' op het centrale netwerkplein zijn bovendien een aantal sportinnovaties te bekijken en te proberen.

Doelgroep
Het Sportinnovator Event XL is bedoeld voor professionals op het gebied van breedte- en topsport, innovatie, vitaliteit, gezondheid, voeding, accommodaties, big data, producten & materialen en coaching afkomstig uit sport, bedrijfsleven, overheid en onderwijs & onderzoek.

  • Locatie: Cars Jeans Stadion (ADO), Haags Kwartier 55, 2491 BM Den Haag
  • Tijden: 10.30 uur (start programma), 17.00 uur (start borrel)
  • Toegang: € 195,- excl. btw (voor studenten € 85,- excl. btw)
  • Voor meer informatie: klik hier
« terug