Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars

Congressen & Seminars

 • 8 maart 2019 Inspiratiesessie Denktank Sport, thema: 'het sportevenement van de toekomst'

  Denktank Sport organiseert onder meer inspiratiesessies voor professionals die werkzaam zijn in of rond de sportwereld. Ditmaal met als thema: 'het sportevenement van de toekomst'.

 • 14 maart 2019 Seminar 'Risicoanalyse voor sportorganisaties'

  Bent u ook wel eens verrast door gebeurtenissen, waarbij u achteraf dacht dat u daarop voorbereid was of had kunnen zijn? Risicomanagement is dan ook een onmisbaar onderdeel van een integere en beheerste bedrijfsvoering.

 • 14 maart 2019 Vakbeurs Sportaccommodaties

  Vakbeurs Sportaccommodaties is een jaarlijks terugkerend platform voor innovatie, kennis en netwerkkansen in het vakgebied.

 • 6 april 2019 Wandeltrainersdag 2019

  Hoe kun je als wandel-, atletiek- of fitnesstrainer een leefstijlverandering zo goed mogelijk begeleiden?

 • 16 april 2019 Start2Create Academy

  Wil je sportverenigingen eens op een andere manier in beweging krijgen? Praktische tools in handen krijgen om mensen te ondersteunen in diverse vraagstukken? Tot idee├źn en plannen komen waar enthousiasme en betrokkenheid voor is?

 • 24 april 2019 Symposium Sportspelen

  Sportspelliefhebbers worden tijdens dit symposium geïnspireerd met innovaties in spel en spelonderwijs via praktijkworkshops over Beachvolleybal, Korfbal (korfbalbond), Zaalvolleybal (toepassing van technologie en didactiek) en Ontdekkend leren voetballen.

1