Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars

Congressen & Seminars

 • 28 september 2018 Inspiratiesessie Denktank Sport

  Denktank Sport organiseert onder meer inspiratiesessies voor professionals die werkzaam zijn in of rond de sportwereld.

 • 2 oktober 2018 training 'Sportprofessional 3.4 In deze dagtraining laat Start2Create je anders kijken naar kansen van gastvrijheid. Ook leer je enkele creatief denken tools die je bij verenigingen kan inzetten om hen te begeleiden naar nieuwe inzichten en oplossingen.
 • 3 oktober 2018 Herstel 2.0: Is sportpsychologie de volgende stap?!

  Zowel in de topsport als het bedrijfsleven staat presteren centraal en worden er steeds hogere eisen gesteld. Tegelijkertijd zien we een toename in burn-out klachten, blessures en overtraining wanneer er alleen wordt gefocust op het prestatiemoment.

 • 10 oktober 2018 AISS Sportsymposium: Sport & Data

  Zoals ieder jaar organiseert het Amsterdam Institute of Sport Science het Sportsymposium. Dit jaar staat het in het teken van data in de sport, waarbij voornamelijk ingegaan wordt op de ervaringen van eindgebruikers.

 • 17 oktober 2018 Start2Create Academy

  Wil je sportverenigingen eens op een andere manier in beweging krijgen? Praktische tools in handen krijgen om mensen te ondersteunen in diverse vraagstukken? Tot idee├źn en plannen komen waar enthousiasme en betrokkenheid voor is?

 • 17 oktober 2018 7-daagse Opleiding voor Verenigingsontwikkeling

  Hoe krijg ik een club in beweging? Hoe kan ik vanuit mijn persoonlijke kracht clubs succesvol begeleiden? Hoe kan ik een club verbinden met de wijk? Hoe kan ik bestuurders effectief ondersteunen bij de ingewikkelde vraagstukken waarmee zij worstelen?

 • 30 oktober 2018 Academische rede prof. dr. Nico W. van Yperen: 'mentale aspecten van sport en presteren'

  Hoe kan talent en creativiteit herkend worden, welke psychologische factoren en omstandigheden zijn van invloed op het optimaal kunnen presteren en plezier hebben in de sport, en hoe kunnen de mentale aspecten van sport en presteren verder gestimuleerd worden?

 • 13 november 2018 Leergang Sport & Recht bij VU Law Academy

  In de leergang Sport & Recht worden alle juridische vakgebieden behandeld waarmee u als advocaat of jurist die werkzaam is in de sportsector te maken kunt krijgen.

 • 29 november 2018 Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres 2018

  Het tweedaagse 14e Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres vindt plaats op donderdag 29 en vrijdag 30 november 2018.

1