Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars

Congressen & Seminars

 • 29 juni 2018 Inspiratiesessie Denktank Sport

  Denktank Sport organiseert onder meer inspiratiesessies voor professionals die werkzaam zijn in of rond de sportwereld.

 • 2 juli 2018 Werkconferentie 'De kracht van verenigen'

  Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de vereniging een duurzame toekomst tegemoet gaat? Dat komt aan de orde tijdens deze werkconferentie.

 • 28 augustus 2018 training 'Sportprofessional 3.4

  In deze dagtraining laat Start2Create je anders kijken naar kansen van gastvrijheid. Ook leer je enkele creatief denken tools die je bij verenigingen kan inzetten om hen te begeleiden naar nieuwe inzichten en oplossingen.

 • 4 september 2018 Start2Create Academy

  In de Start2Create Academy ervaar je niet alleen 'creatief denken'-tools, maar leer je ze ook zelf in te zetten. Je kunt hiermee verenigingen uit hun vaste denkkaders laten stappen en zelf begeleiden naar nieuwe inzichten en oplossingen. Je kunt de tools ook inzetten in de eigen (sport)organisatie.

 • 2 oktober 2018 training 'Sportprofessional 3.4 In deze dagtraining laat Start2Create je anders kijken naar kansen van gastvrijheid. Ook leer je enkele creatief denken tools die je bij verenigingen kan inzetten om hen te begeleiden naar nieuwe inzichten en oplossingen.
 • 30 oktober 2018 Academische rede prof. dr. Nico W. van Yperen: 'mentale aspecten van sport en presteren'

  Hoe kan talent en creativiteit herkend worden, welke psychologische factoren en omstandigheden zijn van invloed op het optimaal kunnen presteren en plezier hebben in de sport, en hoe kunnen de mentale aspecten van sport en presteren verder gestimuleerd worden?

 • 13 november 2018 Leergang Sport & Recht bij VU Law Academy

  In de leergang Sport & Recht worden alle juridische vakgebieden behandeld waarmee u als advocaat of jurist die werkzaam is in de sportsector te maken kunt krijgen.

 • 29 november 2018 Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres 2018

  Het tweedaagse 14e Sportmedisch Wetenschappelijk Jaarcongres vindt plaats op donderdag 29 en vrijdag 30 november 2018.

1