Skip Navigation LinksHome-Achtergronden-Congressen & Seminars

Congressen & Seminars

 • 22 januari 2019 Presentatie CombinatiePlanner voor gemeenten en sportbedrijven

  Op dinsdag 22 januari en op donderdag 7 februari geeft Multitask ICT een presentatie voor gemeenten en sportbedrijven over de werking van de CombinatiePlanner (t.b.v. buurtsportcoaches).

 • 24 januari 2019 Masterclass Sportregie: de methode in praktijk

  Wat is de kracht van de Sportregie-methodiek? Dat wordt duidelijk tijdens deze masterclass, met name bedoeld voor medewerkers van gemeenten en sportorganisaties.

 • 4 februari 2019 De toekomst van sport en bewegen!

  Welke ontwikkelingen brengt de toekomst ons? Futuroloog Igor Beuker neemt de deelnemers aan deze bijeenkomst mee in een betoog over de toekomst van sport en bewegen.

 • 20 februari 2019 Start2Create Academy

  Wil je sportverenigingen eens op een andere manier in beweging krijgen? Praktische tools in handen krijgen om mensen te ondersteunen in diverse vraagstukken? Tot idee├źn en plannen komen waar enthousiasme en betrokkenheid voor is?

 • 8 maart 2019 Inspiratiesessie Denktank Sport, thema: 'het sportevenement van de toekomst'

  Denktank Sport organiseert onder meer inspiratiesessies voor professionals die werkzaam zijn in of rond de sportwereld. Ditmaal met als thema: 'het sportevenement van de toekomst'.

 • 14 maart 2019 Vakbeurs Sportaccommodaties

  Vakbeurs Sportaccommodaties is een jaarlijks terugkerend platform voor innovatie, kennis en netwerkkansen in het vakgebied.

1